massage beach ibiza massage therapie facial treatments pamper packages ibiza
MASSAGE BEACH IBIZA  massage beach ibiza massage therapie facial treatments pamper packages ibiza

  

MASSAGE BEACH IBIZA
IBIZA MASSAGE BEACH - Massage Therapie - Facial Treatments - Pamper Packages Ibiza
- Massage Therapie - Facial Treatment - Verwenpakket Ibiza -

MASSAGE BEACH IBIZA bied u: Deep Tissue Massage, Swedish Massage, Facial Treatments, IndiaSE HOOFD Massage, Manicures en Pedicures in het comfort van uw eigen huis, villa of jacht.
Hun therapeuten komen aan huis, of het nu een hotelkamer, villa, een jacht of uw huis is en ze brengen alle materialen en producten mee om de gekozen behandeling uit te voeren.

Zij zullen ervoor zorgen u te stimuleren, zodat hernieuwde energie body & soul doet opleven, omdat ze weten dat je het verdient! Na een mix van zon, zee en feesten is het tijd voor de ultieme Ibiza ervaring ..... een gedenkwaardige massage of gezichtsbehandeling om volledig te ontspannen en te verjongen.

MASSAGE BEACH IBIZA is geen gewone massage service, ze bieden een werkelijk unieke ervaring, speciaal op maat gemaakt, en volledig afgestemd op de individuele behoeften van haar cliŽnten.

Een massage bied buiten volledige lichaamsontspanning, nog vele andere voordelen voor het lichaam, geest en ziel .
Deze voordelen zijn, verbetering van de bloedsomloop, grotere flexibiliteit en betere houding, verlagen van de bloeddruk, ondersteuning bij gewichtsverlies, verlichting van spanning gerelateerde hoofdpijn en verminderen van stress. Het helpt ook bij pijnmanagement en het doen toenemen van de spiermassa.

Trakteer uzelf, of een speciaal iemand, op een unieke ervaring en onderga een volledige lichaamsbehandeling of een kalmerende gezichtsbehandeling na teveel zon, zee & feesten, om er daarna fantastisch uit te zien en je al even fantastische te voelen.

MASSAGE BEACH IBIZA voorziet ook in bedrijfs massages voor alle medewerkers van uw bedrijf met de korting op de tarieven, en bieden tevens alle noodzakelijke ontspanning tijdens het voorbereiden van beurzen en evenementen.

MASSAGE BEACH IBIZA bied de keuze tussen pamper packages & individuElE treatments uitgevoerd door volledig gekwalificeerde en goed opgeleide, professionele Massage Specialisten

IBIZA MASSAGE BEACH brings Massage Therapies, Facial Treatments & Pamper Packages all over Ibiza

Ibiza 4 all, MASSAGE BEACH IBIZA - Massage Therapie - Facial Treatments - Pamper Packages Ibiza.
© 2006 - 2018 ibiza4all.org